HOME


WIL JE GRAAG NAAR ONZE SCHOOL KOMEN IN HET SCHOOLJAAR 2018-2019? 

Vergeet niet om je aan te melden ten laatste op 1 februari (16u.). 

Inschrijvingsperiode

Ouders moeten hun kind aanmelden voor een Nederlandstalige secundaire school in Brussel voor 2019-2020 op inschrijveninbrussel.be, tussen 7 januari (9 u.) en 1 februari 2019 (16 u.).
 

Meer informatie?

Hoe en wanneer moeten ouders hun kind aanmelden? In welke scholen kan men kinderen aanmelden? Waar zijn er vrije plaatsen? Hulp nodig? U vindt op al deze vragen een antwoord op inschrijveninbrussel.be.


********************************************************


Bereid je voor op je toekomst!

 

De school, in het hart van Brussel, waar iedereen met zijn eigen talent zich thuis voelt. 

 

Het Instituut Anneessens-Funck ligt in de historische kern van de stad Brussel. Jaren geleden stroomde de Zenne hier langs, nu stromen nog elke dag "Zinnekes" onze schoolpoort binnen.

In alle grootsheid van Brussel proberen wij onze leerlingen in kleine groepen kansen te geven in hun eigen stad. Dit steeds via een objectieve manier van lesgeven, maar toch vermengd met alle geuren en kleuren die je ook kan terugvinden in de hedendaagse maatschappij.
 
De weg die leerlingen afleggen van het eerste tot het laatste jaar in een schoolcarrière loopt nooit rechtdoor. In alle bochten staat er een leerkrachtenteam paraat om hen te blijven aanmoedigen om door alle taalbarrières heen de finish te bereiken.

Wil je weten waar wij als school voor staan? Klik dan bovenaan op deze website op 'schoolvisie'...

Samen zorgen wij ervoor dat iedereen met zijn eigen talent zich thuis voelt op onze school!