HOME


Bereid je voor op je toekomst!

 

De school, in het hart van Brussel, waar iedereen met zijn eigen talent zich thuis voelt. 

 

Het Instituut Anneessens-Funck ligt in de historische kern van de stad Brussel. Jaren geleden stroomde de Zenne hier langs, nu stromen nog elke dag "Zinnekes" onze schoolpoort binnen.

In alle grootsheid van Brussel proberen wij onze leerlingen in kleine groepen kansen te geven in hun eigen stad. Dit steeds via een objectieve manier van lesgeven, maar toch vermengd met alle geuren en kleuren die je ook kan terugvinden in de hedendaagse maatschappij.
 
De weg die leerlingen afleggen van het eerste tot het laatste jaar in een schoolcarrière loopt nooit rechtdoor. In alle bochten staat er een leerkrachtenteam paraat om hen te blijven aanmoedigen om door alle taalbarrières heen de finish te bereiken.

Wil je weten waar wij als school voor staan? Klik dan bovenaan op deze website op 'schoolvisie'...

Samen zorgen wij ervoor dat iedereen met zijn eigen talent zich thuis voelt op onze school! 


 

 

 

 

Steun de IAF-Rode Neuzenwagen!!!!!

De Rodeneuzenactie zet zich in voor jongeren met psychische problemen. De leerlingen op onze school verkopen lekkers en doen mee aan de rodeneuzenwagen.
De leerlingen van 4BSO maken de rodeneuzenwagen. De wagen wordt door de leerlingen beschilderd met eigen ontwerpen en binnenin wordt hij een gezellige gespreksruimte. De leerlingen maken van onze wagen een draak die vecht tegen psychische problemen. De zijkanten van de draak tonen de gevoelens van onze leerlingen. Hun kunstwerken zijn gebaseerd op de werken van Raveel en een gevoelsboom.
De wagen die onze leerlingen maken kan financieel gesteund worden en zal ook tijdens de slotshow op 30 november te zien zijn en geveild worden.
De school krijgt na afloop een deel van de pot van de Rodeneuzeactie en dit geld zal gebruikt worden om oa samen met de Vlaamse Scholierenkoepel "conflixers" op onze school op te leiden.

Wil je ons steunen? Dat kan op deze link:
https://rodeneuzendag.be/actie/iaf-rode-neuzenwagen

Alvast bedankt voor jullie steun!

Het RodeneuzenIAFteam!